درمان بیماریها

آشنایی با انواع بیماری ها و روشهای نوین درمان آنها

درمان بیماریها

آشنایی با انواع بیماری ها و روشهای نوین درمان آنها

  • ۰
  • ۰

تاکنون تحقیقات زیادی در مورد ویروس hpv صورت گرفته که ما در این مطلب می خواهیم نتایج آخرین و جدیدترین تحقیقات پزشکان را در مورد این ویروس ارتباط با سرطان، درمانهای جدید و همه نکات مهم دیگر در این زمینه بیان نماییم. با ما همراه باشید.

HPV

HPV چیست؟

HPV رایج‌ترین عفونتی است که به صورت جنسی انتقال می‌یابد. این ویروس با HIV متفاوت است. در آمریکا این ویروس بسیار بین زوجین انتقال می‌یابد. این ویروس انواع مختلفی دارد. برخی از انواع آن می‌تواند باعث بیماری‌هایی مثل زگیل در ناحیه تناسلی و سرطان شود؛ اما واکسن‌هایی وجود دارد که می‌تواند این ویروس را متوقف کند.

HPV چگونه انتقال می‌شود؟

اگر با فردی که دارای این ویروس است به صورت مقعدی، دهانی و واژنی ارتباط جنسی برقرار کنید به این ویروس دچار می‌شوید. این ویروس از طریق ارتباط مقعدی یا واژینال راحت‌تر انتقال می‌یابد. حتی اگر شخص بیمار هیچ علامتی از این ویروس نداشته باشد می‌تواند این ویروس را انتقال دهد. ممکن است سالها پس از برقراری رابطه با فردی که به این ویروس بوده است، علایم آن در شما ظاهر شود. به همین دلیل مشخص کردن زمانیکه به عفونت دچار شده‌ای سخت است.

مشکلاتی‌ که HPV برای سلامتی بوجود می‌آورد

در بسیاری از موارد، این ویروس بصورت خود به خودی برطرف‌ شده و مشکلی برای فرد ایجاد نمی‌کند؛ اما اگر این ویروس از بین نرود می‌تواند مشکلاتی مانند زگیل‌های تناسلی و سرطان را بوجود آورد. زگیل تناسلی گروهی از زگیل‌ها است که در ناحیه تناسلی رشد می‌کنند. ممکن است بزرگ یا کوچک، صاف یا برجسته و یا به شکل گل‌کلم باشند.

آیا HPV باعث سرطان می‌شود؟

این ویروس می‌تواند باعث ایجاد سرطان رحمی، مقعد، آلت و یا واژن بشود. همچنین می‌تواند باعث سرطان پشت گلو بشود. سرطان معمولا پس از سال‌ها یا دهه‌ها که فرد به این ویروس مبتلا می‌شود می‌تواند ظاهر شود. نوعی از HPV که منجر به سرطان می‌شود با نوعی که باعث زگیل‌های تناسلی می‌شود متفاوت است. افرادی که سیستم ایمنی بدنی ضعیفی دارند توانایی کمتری در مبارزه با ویروس HPV دارند. این افراد بیشتر از دیگران در معرض عارضه‌های این ویروس قرار دارند.

...

اطلاعات بیشتر را در لینک اصلی زیر بخوانید:

ویروس hpv، ارتباط با سرطان، درمانهای جدید و ...

  • ۹۸/۰۵/۱۶
  • یگانه کلهر

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی