درمان بیماریها

آشنایی با انواع بیماری ها و روشهای نوین درمان آنها

درمان بیماریها

آشنایی با انواع بیماری ها و روشهای نوین درمان آنها

  • ۰
  • ۰

حالتی که در آن کلیه ها توانایی تنظیم مایعات و الکترولیت ها و حذف مواد زائد از بدن را از دست می دهند. علاوه بر این، تولید گلبول قرمز (که معمولا توسط یک ماده تولید شده در کلیه ها رانده می شود) کاهش می یابد، همان مشکلی است که ممکن است برای برخی از شما پیش آید. در این مقاله بطور کامل با علل تغییر رنگ ادرار، سردی پاها و نکات مهم دیگر بر اساس نتیجه پژوهش های پزشکان دنیا در این زمینه آشنا می شوید.

سردÛ?-پا.jpg

8 دلیل تغییر رنگ در ادرار

فهرست زیر نتایج آزمون گرفته شده از افرادی است که تغییر رنگ ادرار را تجربه کرده اند. این فهرست شامل توصیه های پزشکی نیست و ممکن است دقیقاً آن چیزی نباشد که شما تجربه کرده اید.

1-دهیدراسیون

دهیدراسیون به این معنی است که بدن به اندازه کافی آب ندارد تا بتواند فرآیندهای عادی خود را انجام دهد. کودکان خردسال مبتلا به تب، اسهال و استفراغ بیشتر با کم آبی شدید مواجه میشوند. در بزرگسالان برخی داروها باعث افزایش ادرار شده و میتواند منجر به دهیدراسیون شود. ورزش کردن شدید افراد به ویژه در آب و هوای گرم، میتواند سریعتر آب را از بدنشان خارج کند.

علائم این عارضه شامل عطش فراوان، خشکی دهان، تیرگی نادر ادرار، سرگیجه و گیجی است. کودکان خردسال دارای چشمها و گونه های گود افتاده و نقاط نرم در بالای جمجمه شان هستند. کمبود آب شدید یک وضعیت اورژانسی پزشکی جدی است که میتواند منجر به سکته، آسیب کلیوی، تشنج، کما و مرگ شود. در این صورت باید برای انتقال بیمار به بیمارستان، با اورژانس 115 تماس بگیرید.

تشخیص از طریق آزمایش خون و ادرار میسر است.

دهیدراسیون خفیف میتواند به سادگی با نوشیدن آب بیشتر یا آبهای الکترولیت دار مثل نوشیدنی های ورزشی درمان شود. موارد جدی تر ممکن است برای تزریق مایعات و سرم در بیمارستان بستری شوند. افرادی که در معرض هوای گرم بیرون قرار میگیرند و یا بیمار هستند، حتی قبل از احساس تشنگی باید مایعات بیشتری بنوشند زیرا تشنگی همیشه یک راهنمای قابل اعتماد نیست.

  • ندرت: نادر
  • علائم ویژه: خستگی، سرگیجه، اسهال و استفراغ، افزایش ضربان قلب، به شدت بیمار شدن
  • فوریت: تماس با اورژانس 115

...

ادامه مطلب را در لینک اصلی زیر بخوانید:

علل تغییر رنگ در ادرار، هشدارها، درمانهای کاملا موثر و ...

  • ۹۸/۰۵/۱۷
  • یگانه کلهر

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی